Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΩΩΝ Ή ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΓΙΑΔΩΝ;


Γράφει ο Σιδηρούντιος
Διαλέξτε και πάρτε τι είδους Ελλάδα θέλετε.
Μια Ελλάδα ραγιάδων θα συνεχίσει να έχει πρωθυπουργούς τραπεζίτες, πράσινους μπλέ και μαύρους κερατάδες, βασιλιάδες της ατιμωρησίας, ανθρώπους της νύχτας, παιδεραστές και ανωμάλους. Μια Ελλάδα ραγιάδων θα παραδοθεί στο γερμανικό ευρώ ή όποιο άλλο κατοχικό νόμισμα μας φέρει το Τέταρτο Ράϊχ, και θα δεχθεί οι γερμανόριζοι πιστωτές μας να κάνουν κατάσχεση του πλούτου όλης της χώρας. Μια Ελλάδα ραγιάδων, αφότου την έχουν ξεζουμίσει μέχρι θανάτου οι Γερμανοί, θα δεχτεί στο μέλλον αυτό που ζητάνε διάφορα σκοτεινά διεθνή κέντρα, δηλαδή το να ενωθεί με την Τουρκία και άλλες χώρες της Ανατολικής Μεσογείου. Μια Ελλάδα ραγιάδων δεν θα ξεπλύνει ποτέ από πάνω της τη βρώμα της απίστευτης ντροπής και του τεράστιου εξευτελισμού του ονόματος των Ελλήνων, το οποίο ατίμασαν οι άνθρωποι του ΓΑΠ, του Καραμάν-Αλή, της Σαμαρείτιδος, του Καρά Τζαφέρ του Μητσοτάκ-Αγά και του Σημίτ-Πασά. Ας μην μιλήσουμε και για κάτι καρικατούρες τύπου Κουκουρουκουβέλη, που και αυτοί μας ξεγέλασαν.

Μια Ελλάδα ηρώων θα καταφέρει να εκλέξει μια κυβέρνηση εντίμων και ικανών ανθρώπων του ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ, μια κυβέρνηση που θα αρνηθεί να παραδώσει τη γη και τους κατοίκους τις Ελλάδας στα χέρια της Γερμανίας και των δορυφόρων της, μια κυβέρνηση που θα αξιοποιήσει τον απίστευτο πλούτο που διαθέτει η χώρα, που θα τιμωρήσει αλύπητα τα χιλιάδες λαμόγια τα οποία τόσα χρόνια ξεσκίζουν, προδίδουν, παραδίδουν και λεηλατούν τα πάντα. Μια Ελλάδα ηρώων θα κάνει χρήση του διεθνούς δικαίου και θα αρνηθεί να πληρώσει το παράνομο χρέος το οποίο σύναψαν εσκεμμένα μια σειρά δωσίλογων πρωθυπουργών, υπουργών και τραπεζιτών μας παρέα με διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους. Μια Ελλάδα ηρώων θα αναστηθεί και θα κάνει το θαύμα.

Σχετικά Άρθρα



1 σχόλια:

kimon είπε...

=Να αναφωνήσω και να κραυγάσω όχι μόνο έθνος ραγιάδων ,αλλά έθνος κοτών και προβάτων...για να εξηγούμαι σφοδρός πολέμιος με κάθε μέσο κατά του εκβιαστικού και παράνομου νόμου (χαράτσι ΔΕΗ)κατέβηκα σήμερα το πρωί στη ΔΕΗ επί της Μητροπόλεως(Θεσ/νίκη)προκειμένου να διαπιστώσω ποιοί θα πάνε να πληρώσουν μετά την κατηγορηματική ανακοίνωση του επιτρόπου ενέργειας της ΕΕ ότι ο φόρος είναι εντελώς παράνομος και η ελλάδα θα πάει στο δικαστήριο.
ε λοιπόν διαπίστωσα ένα συφερτό αιγοπροβάτων και κοτών να συνοθούνται από τη ΔΕΗ μέχρι την τράπεζα πειραιώς καμιά 200 αριά άνθρωποι,στάθηκα στο μέσον της ουράς και ρώτησα είστε όλοι για το χαράτσι της ΔΕΗ ...ναι μου απάντησαν,θα έπερεπε ρε ραγιάδες να ντρέπεστε που είστε εδώ και θεληματικά πληρώνετε,δεν ακούσατε τον επίτροπο της ΕΕ οτι είναι παράνομο και θα καταργηθεί;;;
Οπότε άκουσα και το απίθανο, εσένα τι σε νοιάζει...γουστάρουμε να πληρώσουμε >>>συμπέρασμα πολίτες ραγιάδες-κότες προβατα επί σφαγή...και μετά σου λένε φταίει το παιδοβούβαλο ο βενιζέλος.