Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Εκκλησία, οι φονιάδες του Νέου Ελληνισμού. Καμμένε και Καζάκη, ετοιμαστείτε.




Γράφει ο Σιδηρούντιος, 5 Νοεμ. 2011
gsiderountios@gmail.com

Ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα. Θα έρθουν όμως. Η χρεοκοπία, ότι και να γίνει, είναι δεδομένη και θα μας χτυπήσει το νωρίτερο σε μέρες και το αργότερο μέσα σε μήνες. Αν η χώρα δεν εκλέξει έντιμους ηγέτες, θα έχουμε κατοχική δραχμή και δυστυχία για χρόνια, μέχρι που να κάνουν τον τόπο μας επαρχία της Οθωμανίας. Έχω κουραστεί να το φωνάζω από την αρχή της κρίσης ότι μας τυλίγουν σιγά σιγά σε ένα πακέτο που θα πάει στα χέρια των Σουλτάνων του Ισλάμ. Έτσι όπως πάμε, είναι ζήτημα μερικών ετών το να μας βάλουν μέσα σε μια Ομοσπονδία κρατών Ανατολικής Μεσογείου.
Όσο υπάρχουν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, οι Ντόρες και οι Καρά Τζαφέρ στο προσκήνιο, τόσο η χώρα θα βυθίζετε στο χάος. Αν όμως η Ελλάδα αναδείξει αληθινούς άντρες και γυναίκες στην εξουσία, η χώρα μας θα αποκτήσει πραγματικό εθνικό νόμισμα, μια δραχμή που θα σταδιακά θα επιβιώσει. Η σωστή ηγεσία θα φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μέσα από συμμαχίες με τις κατάλληλες διεθνείς δυνάμεις μπορούμε να αποφύγουμε και το Οθωμανικό μέλλον, και να κάνουμε σαρωτική αντεπίθεση. Όσο καθυστερεί ένα Κίνημα Αξιοκρατίας των εντίμων, η πείνα θα χτυπάει όλο και περισσότερο κόσμο. Ο διεθνής εξευτελισμός και διασυρμός μας θα ενταθεί, ειδικά στις γερμανόριζες χώρες. Το ρατσιστικό μίσος φουντώνει. Θεωρούν ότι εμείς είμαστε η μαύρη τρύπα στην οποία χάθηκαν τα λεφτά τους. Θεωρούν ότι η Ελλάδα βουλιάζει την Ευρώπη. Μας θεωρούν κλέφτες, διεφθαρμένους, λαμόγια, απατεώνες, γλύφτες. Τους τα φάγαμε λένε, τους κοροϊδέψαμε. Στο κάτω κάτω, ποιος ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τόσα χρόνια; Ποιος έστειλε τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη να εκπροσωπεύουν το λαό μας στα μάτια των ξένων; Άντε τώρα να εξηγήσεις στους γερμανόριζους ότι ο πολύς κοσμάκης δεν έχει κλέψει τίποτα, και εξαπατήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν τα πιστεύουν αυτά οι φρίτσιδες, έχουν εθισμό στο να ρίχνουν συλλογικές ευθύνες σε λαούς ολόκληρους και να τους πετάνε στη φωτιά. Τα τεράστια σκάνδαλα με τις κλεμμένες συντάξεις, τα φαντάσματα - υπαλλήλους του δημοσίου, τις μίζες της αρκούδας, τις καταθέσεις στην Ελβετία, τους 15 οδηγούς για ένα τραίνο, όλα έχουν βγει στη φόρα και μας εξευτελίζουν ασύστολα. Πολλοί ξένοι φτύνουν επάνω μας. Οι κυβερνήσεις τους, ειδικά της Γερμανίας, δεν λένε τίποτα στο λαό τους για το ότι και οι δικές τους επιχειρήσεις κατάκλεψαν τον Ελληνικό λαό αγκαλιά με τα πρασινομπλέ λαμόγια. Δεν τους λένε τίποτα για το ότι σχεδιάζουν να κατασχέσουν τη χώρα μας από άκρη σε άκρη, ολόκληρη, μόνο για 125 δις. Δεν τους λένε ότι μας έχουν στείλει στρατό κατοχής σε ειδικά στρατόπεδα, δεν τους λένε για το ότι έχουν μοιράσει μεταξύ τους την περιουσία της χώρας μας.
Αυτά είναι λοιπόν τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που είχαν τόσα χρόνια τον τόπο στα χέρια τους. Χιλιάδες πρασινομπλέ λαμόγια έχουν πιάσει όλα τα πόστα και ρημάζουν για δεκαετίες. Λεηλατούν, καίνε και βιάζουν τις ελπίδες του Ελληνισμού. Παντού σχεδόν στην τοπική Αυτοδιοίκηση, στη Διοίκηση Δημοσίου, στην Ασφάλεια, σε ΑΕΙ, στο ΕΣΥ, στα Στρατόπεδα, στο Δικαστικό, λεηλατούν τα λαμόγια. Από κοντά τους και η Εκκλησία μας, οι μαυροφορεμένοι γκαντέμηδες, οι άνθρωποι που φόρεσαν το ράσο για να βρουν χαρά ανάμεσα στα σκέλια τους με τη βοήθεια των πιστών πνευματικών τους τεκνών. Εντάξει, δεν είναι όλα τα πρασινομπλέ στελέχη κλέφτες και λαμόγια, ούτε όλοι οι παπάδες είναι αδελφές και παραδόπιστοι. Δεν είναι όλοι τους τέτοιοι, είναι όμως οι περισσότεροι. Αυτό που ζητάμε είναι να πάρει την εξουσία η μειοψηφία των εντίμων έναντι της πλειοψηφίας των ατίμων, δηλαδή ζητάμε να γίνει ένα θαύμα. Περιμένοντας λοιπόν το θαύμα εξ ουρανού για δύο χρόνια, πέφτουμε συνεχώς προς τα κάτω, προς αναζήτηση του πάτου της αβύσσου. Ούτε καν τη στοιχειώδη γνώση δεν διαθέτουμε για το ότι η άβυσσος δεν έχει πάτο, παρα μόνο όλο και υψηλότερες θερμοκρασίες όσο βαθύτερα βουλιάζει κανείς μέσα της. Τόσο λοβοτομημένοι είμαστε. Και εγώ μαζί με όλους τους χαμένους στο διάστημα, κάνω τα δικά μου όνειρα. Έφτιαξα μέσα στο μυαλό μου νέους ήρωες όπως τον Καμμένο και τον Καζάκη, και περιμένω από αυτούς να φτιάξουν ένα Κίνημα Αξιοκρατίας σύντομα, να πάρουν τα ηνία της χώρας μας και επιτέλους να χώσουν μέσα μερικές δεκάδες χιλιάδες απατεώνες. Χωρίς θεαματική και βαθιά εκκαθάριση ούτε η χώρα θα ανακάμψει ούτε το όνομά μας θα καθαρίσουμε στα μάτια της ανθρωπότητας. Αν δεν ξηλωθεί όλο το παρακράτος των νταβατζήδων, η Ελλάδα μέσα σε λίγα χρόνια θα πεθάνει.

Σχετικά Άρθρα