Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η θρησκεία των παιδόφιλων είναι μονοθεϊστική ... και το γράφουν στα ιερά τους κείμενα

Φωτογραφία του πίνακα Παιδί κρύβεται πίσω από ...Image via WikipediaΟ νηπιοβαπτισμός δεν είναι η μοναδική άσκηση βίας. Υπάρχει και η περιτομή που γίνεται ακόμα πιο μόνιμη παραβίαση του σώματος ενός ανυπεράσπιστου και αδύναμου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ανθρώπινου πλάσματος.

Αλλά δε σταματά η βία εκεί, έχουμε και το σεξουαλικό βιασμό μέσα στα πλαίσια ενός νομιμοφανούς θρησκευτικοπολιτικού συστήματος.


Το κοράνι λέει στους ισλαμιστές ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας για γάμο.



Η παλαιά διαθήκη δείχνει το δρόμο και στο κοράνι αλλά και στη καινή διαδήκη.

Αριθμοί κ. 31 στ. 13 και 31-40

Λευιτικό κ. 20 στ. 10-21 ο νόμος περί ερωτισμού εξαιρεί τα παιδιά.

Η Μαρίαμ ήταν 13 ετών όταν αρραβωνιάστηκε και 14 ετών όταν γέννησε το Γεσούα.

Άρα από δεκατριών και πάνω οι χριστιανές μπορούν να παντρευτούν κατά το ιερό πηδάλιο (το χριστιανικό προφορικό νόμο κατά το φαρισσαϊκό πρότυπο των δύο νόμων):






Και δε φτάνει η ωμή βία στο σώμα του κάθε ανήλικου, έρχεται και η ψυχολογική βία αργότερα να δικαιολογήσει τη πράξη και να ερμηνεύσει τα σημάδια του βιασμού ως το κλάμα έδειχνε ότι υπήρχε "διάβολος μέσα στο παιδί" και το έκανε να κλάψει και να αρνηθεί το βιασμό του σώματος του. Άρα "καλά" έκαναν και ενέργησαν βιαστικά επάνω στο παιδί για να το καθαρίσουν τη "ψυχή" του.

Η θρησκεία κάνει εγκλήματα μέσω των πιστών, στο όνομα των θεών που αντιπροσωπεύουν.

Εάν αφήσουμε τις θρησκείες να κυβερνούν το κόσμο, τότε "καλή κόλαση από σήμερα" να σας ευχηθώ, και μάθετε να μη μαθαίνετε και καταλάβετε ότι απαγορεύεται να καταλαβαίνετε. Σκέφτηκαν για σας πριν από σας χωρίς εσάς.

Σχετικά Άρθρα