Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι βάρβαροι ισλαμιστές νομίζουν ότι εκπολιτίζονται

Κόβοντας τα χέρια ληστών, νομίζουν ότι τώρα που το κάνουν στο χειρουργείο, μας λένε ότι
Constantine. Gold multiple minted in Ticinum, ...Image via Wikipediaεκπολιτίστικαν, μη βάζοντας ποτέ στο μυαλό τους να εκπαιδεύσουν σε τέχνες και επιστήμη το λαό που διοικούν, τον αφήνουν να πεινά και να αναγκάζεται να κλέψει για να επιβιώσει.

Η ανικανότητα που προκαλείται στους αμαρτωλούς, είναι φυσικό να τους προτρέψει ξανά σε παράνομες πράξεις αφού η σωματική τους δυνατότητα προς βιοπορισμό μειώνεται δραστικά.

Ο θάνατος και η αξία της ζωής των φτωχών μιας ισλαμικής κοινωνίας αξίζει λιγότερο από ένα έντομο. Η τιμωρία για τον υπερπλουτισμό και την απαλλαγή τους από φορολόγηση, με τι τιμωρείται στη σαρία;



Ενώ οι βάρβαροι συνεχίζουν το "Θεάρεστο" έργο τους. Αυτά τα όμορφα πράγματα έφεραν στο κόσμο ο μονοθεϊσμός. Ακόμα και οι Εβραίοι έχουν ξεπεράσει τις ανωμαλίες της Βίβλου. Ο αλιτήριος Θεοδώσιος έτσι έκλεβε τις περιουσίες των Ελλήνων και έχτιζε εκκλησίες στο όνομα ενός "αληθινού και αναμάρτητου θεού". Το αίμα των φόνων που κουβαλάνε οι μονοθεϊστές στα χέρια τους, είναι ίσα με το νερό της Μεσογείου.



Όποιος δε φοβάται την "κόλαση" μετά θάνατο, τη δοκιμάζει σε αυτή τη ζωή με την "ευγενική προσφορά" των απογόνων της μονοθεΐας του Αβραάμ και των θρησκευτικών ηγετών τους εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια. Αναρωτιέστε τώρα γιατί έγιναν διωγμοί κατά των μονοθεϊστών;

Σχετικά Άρθρα