Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο αρχάνθρωπος της Μακεδονίας πριν 13 εκατ. χρόνια, ελληνοπίθηκος και οι κολυσιεργίες έναντι ανεξαρτήτων επιστημόνων

Όταν η πολιτική μέσω του νεοελληνικού κομματισμού ανακατεύεται στην επιστημονική έρευνα, τότε όλα μετατίθενται στις καλένδες, οι επιστήμονες αγανακτούν, οι μελέτες γίνονται αδύνατο να ολοκληρωθούν, οι επενδύσεις στη γνώση τιμωρούνται με λήθη (ως το αντίθετο της α-λήθειας), και οι νέοι εγκαταλείπουν τη χώρα για να βρούνε γόνιμες συνεργασίες, άσχετες με τον ελληνισμό, ή τουλάχιστο μελέτες του ελληνισμού εξ᾽αποστάσεως.

Ο κομματισμός που όλοι προσκυνούν και όλοι καταριώνται, είναι ο καρκίνος της νεοελληνικής κοινωνίας. Το πρόβλημα είναι ότι το πλείστο των δημοσίων υπαλλήλων είναι κομματικής προέλευσης, ανίκανοι να αναλάβουν διοικητικές προτοβουλίες με νομική ευθύνη, αφού η έλλειψη βασικών γνώσεων καλύπτεται από τον κομματικό συνομωτισμό. Οι ικανοί που νομίζανε ότι οι γνώσεις τους θα τους κάνουν προτιμητέους προς πρόσληψη, απλά έχαναν τα χρόνια τους σε σπουδές, μελέτες και διατριβές.

Ο κομματισμός έχει να κάνει με κατασπατάληση δημοσίων πόρων και εκμετάλευση πολιτών, επιχειρήσεων προς ίδιο πλουτισμό. Η ιδέα του καπιταλισμού και κομμουνισμού, φιλελευθερισμού, σοσιαλισμού και πρασινισμού, είναι απλά διαφημιστικές απάτες για συλλογή ψήφων και συγκαταλογή των πολιτών στη συνυπευθυνότητα των ανόμων πράξεων των εκλεγμένων.

Οι ακομμάτιστοι είναι τα θύματα των κομματικών πυρήνων σε νομικά , διοικητικά, οικονομικά και φορολογικά πλαίσια.
oi
Ο Ελληνισμός είναι θύμα του κομματισμού των νεοελλήνων, θύμα της δογματολογικής ακλισίας ενάντια πάσης γνώσης που ανατρέπει τα αποδεδεγμένα δόγματα της κοινωνικής μορφής του νεοελληνικού κράτους.

Η τσιμεντοποίηση μυθολογικών (όχι παραμυθολογικών) προϊστορικών μνημείων από την ελληνική κυβέρνηση στη Θήβα, Γρεβενά, Αλεξάνδεια (Αιγύπτου), Πετράλωνα και Αλιστράτη (Μακεδονία).

Τα διδακτορικά της νέας γνώσης που απορρίπτουν παλαιές αντιλήψεις, απορρίπτονται από τους καρεκλοφρόνους καθηγητές. Οι ψευδοεπιστήμες του κομματισμού είναι γάγγραινα. Οι αληθινοί Έλληνες επιστήμονες είτε μένουν άνεργοι μέσα στην Ελλάδα είτε καταπατούνται στα υπόγεια της διδακτικής ειδησεογραφείας. Η οικογενειοκρατεία των διδακτικών θέσεων είναι ακόμα ένα παράδειγμα κομμουνιστικού βασιλείου.

Η παραμυθολογία του Αδάμ και της Εύας της βιβλικής μυθιστοριογραφίας έγινε βάση επιστημονικών μελετών και η ελληνική μυθολογία (προφορική ιστορία εάν δεχθούμε ότι ιστορία είναι η γραπτή απόδειξη) ονομάστηκε παραμύθι (παρά του μύθου) και μόνο οι ξένοι αποφάσισαν να ανακαλύψουν την Τροία και να την επιβεβαιώσουν σαν μύθο (ιστορία) γραπτή από τον Όμηρο. Φανταστείτε πόσοι άλλοι μύθοι μένουν παραποιημένοι ώς παραμύθια και ποιοι θεοί στο τέλος βγαίνουν αληθινοί και ποιοι ψευδόθεοι.

Τα διδακτορικά των δημοσίων υπαλλήλων που υπάρχουν μόνο για να δίνουν πολυετείς άδεις και μισθοδοσία σε τεμπέληδες που δεν αποδίδουν γνώση και δεν υπάρχει τιμωρία για αυτές τις σπατάλες.

01


02


03


04


05


06


07


08


09


10


11


12


13


14


Στα Αμπέλια Γρεβενών

Σχετικά Άρθρα