Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Buckfast Tonic Wine: Συνταγή εγκληματική για γρήγορο χρήμα σε μοναστήρι Βενεδικτίνων

A bottle of Buckfast in the street. Buckfast's...Image via Wikipedia
Το μοναστήρι των Βενεδικτιανών μοναχών στο Devon, βρήκε το τρόπο να μαζεύει χρήματα με μοναδικό τρόπο παρουσίας στη τοπική κοινωνία της Γλασκώβης.

Παράγουν ένα είδος γλυκού κρασιού, αλλά η μοναδικότητα στη συνταγή του έρχεται από την επιπρόσθετη ισχυρή δόση καφεΐνης, ισοδύναμης με έξι φλυτζάνια καφέ, για κάθε 750 cl κρασιού.

Το αποτέλεσμα είναι αύξηση της αγχοτικής κατάστασης του καταναλωτή όχι μόνο από την ισχυρή δόση οινοπνεύματος αλλά και την ακόμα πιο ισχυρή δόση καφεΐνης, που ενώ η κατάσταση μέθης παρέχει χαμηλή νοητική ικανότητα στο καταναλωτή, η καφεΐνη δε τον αφήνει να πέσει σε λήθη, αλλά επαυξάνει το άγχος και την επιθετικότητα, αφού ενώ είναι το σώμα σε εγρήγορση, ο νους είναι ανίκανος να επεξεργαστεί με λογική το κάθε αίσθημα, κάνοντας τον ευέξαπτο, αρνητικό λόγω ελλειπούς κατανόησης και επιθετικό λόγω υπερπληρότητας καφεΐνης.

Τα εγκλήματα που έχουν αναφερθεί και σχετίζονται με το εν λόγω πιοτό, φτάνουν στο 10% των εγκημάτων που δηλώνονται στην αστυνομία της Σκωτίας, αν και το εν λόγω πιοτό έχει μηδαμινές πωλήσεις σε σχέση με το μέγεθος της αγοράς οινοπνευματοδών πιοτών στη Σκωτία.

Οι μοναχοί έχουν ήδη επενδύσει σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Αγγελική ζωή με πλούσια προσφορά στη κοινωνία των ανθρώπων, δίνουν με τη παρουσία τους και τα έργα τους οι εν λόγω μοναχοί που είναι αφιερωμένοι στο θέλημα του θεού.

Buckfast Abbey - Home to a Catholic Community of Benedictine Monks







Enhanced by Zemanta

Σχετικά Άρθρα