Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Η λύση στη παροχή καυσίμων εμποδίζεται από τις κυβερνήσεις.

Galileo Galilei 4Image via Wikipedia
Τα καύσιμα όπως τα ξέρουμε, χρειάζονται εταιρίες εξερεύνησης, εξόρυξης, μεταφοράς, διύλισης και μεταπώλησης αφού φορολογηθούν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Η χρήση εξορυγμένων υδρογονανθράκων είναι ένα στημένο παιχνίδι με μόνο σκοπό τον έλεγχο, την εξάρτηση και την οικονομική εκμετάλλευση των κοινωνικών πόρων (ανθρώπους και την παραγωγικότητά τους).

Κάποιοι άνθρωποι τελικά βρήκαν τη λύση και κινδυνεύουν να δηλωθούν παράνομοι αφού οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν και τα μέσα είναι αφορολόγητα, ο τρόπος παραγωγής ενέργειας  θέρμανσης και κίνησης γίνεται επί τόπου και εν κινήσει.

Αυτό προκαλεί μια τεράστια δυνατότητα στο παραγωγικό δυναμικό κάθε κοινωνίας, αλλά έρχεται σε κατά μέτωπο αντίθεση με τη φορολογική πολιτική χρήσης ενέργειας, με τύπο ειδικών φόρων κατανάλωσης και φόρου προστιθέμενης αξίας.

Εάν οι κυβερνήσεις θα ήθελαν να δούνε το οικολογικό μέλλον και την ανάπτυξη σε πραγματικά μεγέθη για όλα τα μέλη της κοινωνίας, είτε ως καταναλωτές, είτε ως επιχειρηματίες, είτε ως μεταφορείς, είτε ως πάροχους δημοσίων υπηρεσιών και αγαθών (υγεία, υδροδότηση, ελέγχους κλπ.) , θα πρέπει να δώσουν μια μεγάλη εστίαση στη παραγωγή ενέργειας με βάση το ύδωρ (νεράκι).

Αν διαβάσετε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Γαλιλαίος", θα ήταν πανεύκολο να χρεώνεται η κίνηση των οχημάτων ανάλογα με τη χιλιομετρική χρήση, έχοντας εγκατεστημένες στις μηχανές τους εκτός από το κοινό προς το παρόν immobilizer και το Galileo Tracker που είναι ένα πολύ καλύτερο τεχνολογικά σύστημα από το αμερικανικό GPS. Αυτό θα είναι συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό σύστημα άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, της ασφαλίσεως του οχήματος αλλά και ένα σύστημα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες προστασίας (αστυνομία, στρατός) για την άμεση ακινητοποίηση οχημάτων μέσω δορυφορικών εντολών, και την ελαχιστοποίηση κλοπών, και καταδιώξεων οχημάτων.

Η δημιουργία οικολογικών μηχανών ηλεκτρόλυσης και άμεσης καύσης του αεροποιημένου διασπασμένου ύδατος (υδρογόνο, οξυγόνο), μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε αεροπλάνα, τρένα, αυτοκίνητα, μηχανάκια, βιομηχανίες και βιοτεχνίες.

Σκεφτείτε που θα πάει το εμπορικό έλλειμμα στις εισαγωγές πετρελαιοειδών, αφού από τη χρήση των πετρελαιοειδών θα υπάρχει ζήτηση μόνο για λιπαντικά και πλαστικά και μηδενισμό της ανάγκης καύσης.

Τα υδατοφράγματα, και τα παλιρροιοφράγματα μπορούν να δώσουν ακόμα ένα τεράστιο ποσό καθαρής ενέργειας, και τότε και μόνο τότε η κυβέρνηση θα έχει λογικά και κοινωνικά δίκαιο να τιμωρεί με πράσινους φόρους τους μη χρήστες καθαρής ανανεώσιμης ενέργειας.



Enhanced by Zemanta

Σχετικά Άρθρα