Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Συμπαράσταση λαέ. Stelios Vaskos, Στέλιος Βάσκος, ο παγκόσμιος υπεραθλητής, ξεκινά και πάλι στις 3 Ιουνίου. Όλη η Βόρειος Ελλάδα μαζί του.


Φώτο από τον άθλο του 2009


Ένα σπουδαίο γεγονός που τα ελληνικά ΜΜΕ και τα ψευτοϊστολόγια έκρυψαν φίλοι μου, το έκρυψαν για να μην μάθει ο λαός ότι έχει τους δικούς του αγωνιστές που μπορούν να κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να ανεβάσουν το πατριωτικό ηθικό του και να δώσουν τον εαυτό τους υπέρ της φιλανθρωπίας. Οι σπόνσορες του Στέλιου είναι οικονομικοί παράγοντες των Τρικάλων, και τα έσοδα πάνε σε παιδάκια με ειδικές ανάγκες. Τον Ιούνιο του 2009 ο Στέλιος Βάσκος έμεινε για δεκάδες ώρες πάνω στο ποδήλατο, χωρίς ούτε μία στάση. Φορούσε καθετήρα για να μην κατεβαίνει καθόλου. Ξεκίνησε από Τρίκαλα, έφτασε στην Πόλη και γύρισε μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Τα ελληνικά εθνικά ΜΜΕ σιώπησαν, δεν είπαν λέξη, ούτε μία φωτογραφία, ούτε μία αναφορά τις ημέρες εκείνες που ο Στέλιος έριχνε τις πεταλιές της δύναμης, του θάρρους και της ελπίδας. Στις 3 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, ξεκινά και πάλι από την καρδιά της Ελλάδος, την Θεσσαλία, για άλλα 1600 χιλιόμετρα σερί, ασταμάτητα, ανεβαίνοντας βουνά και με κόντρα τον άνεμο. Είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σωμάτων Ασφαλείας, ο Μεσογειονίκης, ο Βαλκανιονίκης, ο δεκάδες φορές πρωταθλητής Ελλάδος σε κλασσική ποδηλασία. Όταν αποφάσισε να σταματήσει τον πρωταθλητισμό, το έριξε για χόμπι στην ορεινή ποδηλασία, όπου, κατα τύχη, σάρωσε και εκεί όλα τα πρωταθλήματα ! Είναι ο άνθρωπος που έφερε δεκάδες μετάλλια στην Ελλάδα από τον γύρο της Γαλλίας, από τον γύρο του Μεξικού, και από όλο τον κόσμο, και που κάποτε οι αθλητικές εφημερίδες του έκαναν ολοσέλιδα.

Και τώρα ακόμα, εάν σκάσουν για μια φορά τα κρατικά ΜΜΕ, παρακαλώ φίλοι πατριώτες, ότι ομάδα και να είστε, όποιο πολιτικό χρώμα σας αρέσει, διαδόστε ότι ο Βάσκος ξεκινά και πάλι ένα άθλο που χαρίζει χωρίς να ζητά τίποτα σε όλους μας. Βορειοελλαδίτες, Θεσσαλοί, Μακεδόνες και Θράκες, βγείτε στους δρόμους σας από όπου θα περνά ο Βάσκος να του δώσετε μόνο λίγο κουράγιο με ένα χειροκρότημα, με μία Ελληνική σημαία στα χέρια, με μία σημαία της όποιας ομάδα σας, όλες Ελληνικές είναι. Ο Στέλιος στέλνει σε όλους μας και πάλι μηνύματα υψηλά, σε μία εποχή που τα έχουμε μεγάλη ανάγκη, και του ευχόμαστε όλοι, συγγενείς και φίλοι και άνθρωποι που πρώτη φορά ακούμε γι' αυτόν, καλή δύναμη μέσα από την καρδιά μας. Συντονιστείτε στο ellinikesaxies.blogspot.com, αλλά και στο youtube και με το ΤΡΙΚΑΛΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ στο facebook για να μαθαίνετε ώρα με την ώρα πως πάει η προσπάθεια.

Σχετικά Άρθρα