Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Religion Or Mind Control - Θρησκεία 'Η 'Ελεγχος Λογικής

Religion Or Mind Control

Μέσα στη μέθη της θρησκείας , μή περιμένετε να βρείτε άνθρωπο να σας πεί ότι είναι μεθυσμένος από την θρησκειολογική έκσταση, που μόνο μπορεί να συγκριθεί με την ορμονική κατάσταση του μονομερούς έρωτα, όπου ο άνθρωπος υπό την επίρρεια των ερωγόνων ορμονών καλαταμβάνουν την λογική και τον αυτοσκοπό ύπαρξης. Ποιός ποτέ κατανόησε τη συμβουλή άλλου όταν τους λέγαν ότι ο έρωτάς τους είναι καταδικασμένος; Κάθε απόρριψη την κατανούν ως ένα σημείο ώστε να προσπαθήσουν περισσότερο να κατακτήσουν τον ή την άνθρωπο των ονείρων τους.

MAPS in the Media: "Tracing the Synapses of Our Spirituality

Από την εποχή που ο άνθρωπος άρχισε να δημιουργείται με περισσότερο εγκέφαλο και ιδίως στο μετοπιαίο μέρος (frontal lobe) άρχισε και να καταλαβαίνει την ίδια του την ύπαρξη και ότι έχει αρχή και τέλος στη ζωή του. Αυτό το δώρο της περισσότερης κατανόησης του εαυτού του έδωσε περισσότερες απορίες από αυτές για τις οποίες ο εγκέφαλος είναι ικανός να κατανοήσει. Το ότι αυτή η μοναδική ικανότητα καταλάβει ότι ο θάνατος δίνει και το τέλος αυτής της μοναδικής μηχανής, έσπρωχνε την φαντασία προς κατασκευή μελλοντικής συνέχισης και άπειρης εξέλιξης, αγνοόντας εσκεμμένα το παράγοντα χρόνου και φθοράς που είναι γύρω μας πρίν ακόμα υπάρξουμε και θα υπάρχει μετά από την αποχώρησή μας από αυτή τη ζωή.

God on the Brain BBC Programme


Κατά τον ίδιο τρόπο οι θρησκευόμενοι λαϊκοί ακολουθούν , ακούνε και ονειρεύονται να ζούν κοντά σε θρησκευτικούς ταγούς και ηγέτες, δωρίζοντας όχι μόνο τα υλικά αγαθά και τα πλούτη τους σε αυτούς, αλλά και την πνευματική τους ικανότητα ώστε να δώσουν σώμα και ψυχή στους ταγούς και όλο το χρόνο της ζωής τους , λατρεύοντάς τους ώς λένε γνήσιους αντιπροσώπους του "ΘΕΟΥ" και δια αυτής της δικαιολογίας ώς ενσαρκώσεις και μετενσαρκώσεις του "ΘΕΟΥ" μετατρέποντάς τους σε ειδωλολάτρες και κατά πολλές περιπτώσεις εχθρούς της ίδιας τους μονοθεϊστικής θρησκειολογίας.


Religion or mind control latter days saints mormons church of latter day saints cult jesus god bible child abuse.








Σχετικά Άρθρα