Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

The Two Thousand Year Old Computer. Αντικύθηρα


Με τη βοήθεια παραβολικών κατόπτρων και την ανάπτυξη της οπτικής επιστήμης, μετρήσεις υπέρμακρων φαινομένων ήταν εφικτές και με μεγάλη χρονική και τοπολογική ακρίβεια. Ένα άλλο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί είναι το διπλό αστέρι με την τριήμερη ημιπερλιοδο περιφοράς, που βρίσκεται στον αστερισμό του Περσέα και πιο συγκεκριμένα στο μέτωπο της Μέδουσας. Στο μύθυ περιγράφεται ως το μοναδικό μάτι των τριών γραιών, που έβλεπαν μόνο όταν η καθεμιά τους είχε το μάτι.

Η Ρώμη και ο ρωμαιοστρατιωτικός χριστιανισμός των πληθυσμών των μεσσιανικών  εβραίων που στρατολογήθηκαν από τον Γάιο μετά την επανάσταση τους στη Ρώμη το έτος 14, και η ανάπτυξη των εβραίων στις λεγεώνες μέχρι το έτος 325, καταστρέφοντας τον Ελληνισμό με την επιβολή του χριστιανισμού, κατάφεραν να πάνε τον πολιτισμό πίσω τουλάχιστον δύο χιλιάδες χρόνια.
Εάν οι Έλληνες μπορούσαν να ζήσουν ανεξάρτητοι από τους αλλόθρησκους, σήμερα θα είχαμε διαστημόπλοια να επιστρέφουν από τα κοντινά αστέρια γεμάτα με κοσμικές πληροφορίες. (Κ. Σάγκαν)

Οι προστάτες των μονοθεϊστικών γραμμάτων, μας έκαναν εμάς τους Έλληνες να ξαναπροσπαθούμε μετά από δύο χιλιάδες χρόνια να ξανααρχίσουμε από την αρχή, δηλαδή μας πήγαν πίσω τουλάχιστον τέσσερις χιλιάδες χρόνια, αφού ότι κατάφεραν οι πατέρες μας μέχρι πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, μας τα κατέστρεψαν, τα έκαψαν και τα πλούτη μας τα έκλεψαν. Οι μονοθεϊστικές θρησκείες είναι κίνδυνος και διαβολή της ανθρωπότητας και φαίνεται ακόμα καθαρά στις μέρες μας. Δείτε την αδυναμία των εβραϊκών συναγωγών να  συνεργαστούν όλες ή να συμφωνήσουν σε κάτι και τις έχθρες που εκφράζουν για αλλόδοξες συναγωγές, δείτε τις χιλιάδες χριστιανικές ομάδες που αλληλοκαταριούνται ως αιρετικοί (λες και είναι κάτι κακό να λές τη γνώμη σου), δείτε τις εκατοντάδες μουσουλμανικές ομάδες που το μόνο κοινό έχουν τις αυτοκτονίες "μαρτύρων". Δείτε και τις ομάδες των Ελληνικών Σχολών που μάχονται στην παρουσίαση γνώσης και θεωριών εξήγησης του κόσμου.

Διαλέξτε σε τι είδους διαφοροποίηση και τι είδους μάχες θα θέλατε να ζει και να μάχεται ο Κόσμος μας. Εγώ θα προτιμούσα τις μάχες Γνώσης.


Σχετικά Άρθρα