Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Aryanists, Nordicists Τεύτονες και Γερμανοϊσλαμισμός στην καρδιά των ΗΠΑ

Γράφει ο Γ. Σιδηρούντιος
Της οικονομικής, προηγήθηκε η ιδεολογική αυτοκτονία των ΗΠΑ. Μία οικονομία δεν είναι εύκολο να συρρικνωθεί και να καταρρεύσει σε ένα κράτος, εάν προηγουμένως δεν έχει προηγηθεί η ιδεολογική του χρεοκοπία. Πρώτα λοιπόν αρρώστησε το μυαλό των ΗΠΑ, και μετά άδειασαν οι τσέπες τους.
Τεράστιο λάθος των ΗΠΑ που επέτρεψαν στη Γερμανική σχολή σκέψης να τις καθοδηγεί σε πολλά σοβαρά θέματα. Για παράδειγμα, ολόκληρος ο πόλεμος που έκαναν οι ΗΠΑ ενάντια στην πάλε ποτέ Σοβιετική Ένωση είχε στην ουσία Γερμανούς θεωρητικούς, και στενούς συμμάχους και καθοδηγητές πολλά ναζιστικά κατακάθια της ανθρωπότητας. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από ομολογίες και μαρτυρίες ανθρώπων της ΣΙΑ για την στενότατη σχέση μεταξύ της και πολλών ακροδεξιών τεράτων. Τεράστιο λάθος λοιπόν το ότι γέμισαν τις υπηρεσίες τους οι Αμερικάνοι με Ναζιστές. Έπρεπε να κρατήσουν ένα μέτρο. Τεράστιο λάθος κάποιων Αμερικανών που παρέδωσαν μετά τον Β Πόλεμο και την Ελλάδα και άλλες χώρες στα χέρια συνεργατών των Γερμανών, και αργότερα στα χέρια των ίδιων των Γερμανών. Σήμερα, η Ελλάδα και αρκετές άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν μετατραπεί σε αποικίες της Γερμανίας, που κατα σύμπτωση κάποτε πολύ ποθούσε να αποκτήσει το Τρίτο Ράϊχ. Η μεγάλη Γερμανία την οποία ξαναέφτιαξαν οι Αμερικάνοι με την βοήθεια των Ρώσων, τώρα δίνει σκληρά ευρο-χτυπήματα στις ίδιες τις ΗΠΑ, τις οποίες στην ουσία έχει μετατρέψει και αυτές σε μία μεγάλη αποικία της για την κατανάλωση των προϊόντων της. Έτσι ή αλλιώς, οι Γερμανόριζοι “βόρειοι Ευρωπαίοι” είναι η άρχουσα τάξη στις ΗΠΑ, και εύκολα ανοίγουν τον δρόμο διάπλατα στη πατρογονική τους πατρίδα. Οι ΗΠΑ έχουν αποκτήσει πλέον μεγάλη εξάρτηση από την Γερμανία, και όσοι αυτό δεν το βλέπουν είναι επειδή συνήθως καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες αντισημιτικών ναρκωτικών πάσης φύσεως.
Οι Ναζιστές δεν στάθηκε δυνατόν να προσφέρουν στην Αμερική τις υπηρεσίες τους για αντίσταση στον κομμουνισμό, χωρίς ταυρόχρονα να της μεταδώσουν την αθεράπευτη αρρώστια που σκότωσε το ίδιο το Τρίτο Ράϊχ, την ακατάσχετη και απάνθρωπη αλαζονεία. Οι Ναζιστές έδωσαν στις ΗΠΑ τον ρατσιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την Λατινική Αμερική και τόσους άλλους τόπους, τους οποίους μετέτρεψαν από φίλους σε εχθρούς. Με Γερμανικό τρόπο λοιπόν, με Γερμανικά μυαλά, με Γερμανική φιλοσοφία έχασε και χάνει η Αμερική την πρωτοκαθεδρία της στο κόσμο. Φυσικό ήταν αυτό να συμβεί, διότι οι Γερμανοί ποτέ δεν κατάφεραν να φτιάξουν καμία ιδεολογία και κανένα πολιτιστικό επίτευγμα που να αντέχει στον χρόνο.

Η ιδεολογική αυτοκτονία των ΗΠΑ είναι, αν μη τι άλλο, ένα μεγάλο δράμα για την ίδια την ανθρωπότητα, απλά διότι τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκαν οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αποτελούν ελπίδα για την επικράτηση της ελευθερίας στον κόσμο. Με την απώλεια των ΗΠΑ σαν ηγέτιδα δύναμη και προστάτιδα της ελευθερίας, αυτό που θα επακολουθήσει αργά ή γρήγορα, κατα την άποψή μου, θα είναι η παγκόσμια επικράτηση του Γερμανοϊσλαμισμού (δες http://ellinikesaxies.blogspot.com/search/label/Germanoislamismus%20Germanoislamism%20Γερμανοϊσλαμισμός%20%20Η%20μάστιγα%20της%20ανθρωπότητας ). Κανείς δεν πρέπει να χαίρετε με την αυτοκτονία των ΗΠΑ, διότι δεν είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας. Χωρίς τις ΗΠΑ η γερασμένη και υποτονική Ευρώπη θα υποκύψει γρήγορα στον Γερμανοϊσλαμισμό. Οι Γερμανοί, παρά το όποιο αντι-Ισλαμικό θέατρό τους, είναι ο πλέον αγαπητός μη Ισλαμικός λαός στο Ισλάμ τους τελευταίους αιώνες. Άραβες και Γερμανοί μαζί, αυτή την εποχή κατακτούν τις ΗΠΑ. Το επόμενο βήμα θα είναι η άλωση της ανθρωπότητας. Ένα από τα πρώτα οικόπεδα τα οποία με ευκολία οι Γερμανοί θα ξεπουλήσουν στο Ισλάμ είναι η μισητή τους Ελλάδα, ο τόπος στον οποίο άρχισε η ήτα τους στον Β Παγκόσμιο πόλεμο (δες αποδείξεις : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/06/blog-post_27.html). Υπήρξε και υπάρχει έντονο Γερμανικό ρατσιστικό μίσος εναντίον της Ελλάδος, και αυτό το έχουμε δει και θα το ξαναδούμε μπροστά μας.

Σχετικά Άρθρα