Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Περί γραμωτών κωδικών, ψηφιακής αριθμητικής, και αντιχρίστων διαβόλων της κοινωνίας

Διαβάζουμε πολλά περί ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, σφραγίσματος, αντιχρίστων, δευτέρας παρουσίας (ποιανού άρα γε;), αγιοριτών που πρώτα σβήνουν τον ΕΑΝ-13 επί των προϊόντων και μετά τα απολαμβάνουν.

Οι μαυροφόροι εγκέφαλοι θέλουν να μας πείσουν ότι όσα εκείνοι δεν καταλαβαίνουν, είναι διαβολικά και αντίχριστα.

Φοβερός επιστημονικός τρόπος αντιμετώπισης της ζωής, θα έλεγα μάλιστα ότι οι δεινόσαυροι ήταν πιο ευλίγιστοι στις καθημερινές τους συνήθειες και θα επιβίωναν καλύτερα από τους σύγχρονους φοβολάτρες του εβραϊκού αιρετικού χριστιανισμού του Γιουνανιστάν.

Στο άρθρο που με επιμέλεια παρουσιάζει την όλη κωδικοποίηση του ΕΑΝ-13 (EAN-13 BACKGROUND INFORMATION), φαίνεται η ψηφιακή διακριτική παρουσίαση του αριθμού 6 (και στις δύο του μορφές ισότητας-parity), αλλά και στη ψηφιακή κωδικοποίηση των δύο τύπων οριοθέτησης του κώδικα (ακριανός και μεσαίος).

Παρακάτω παραθέτω την σημειολογική σήμανση των αριθμών του ΕΑΝ-13 αλλά και την δυαδική αριθμητική σήμανση του αριθμού 6 και των δύo διαχωριστικών σημάνσεων.(Binary Number System).

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των δυαδικών ψηφίων είναι απαραίτητα να τηρεί τον ίδιο μέγεθος, για να υπάρχει ομοιομορφία στην αντιπροσώπευση κάθε ενός από τα ψηφία. Ούτε περισσότερα , ούτε λιγότερα θα μπορούσαν να τυπωθούν για να δείξουν τον ίδιο αριθμό. Τα μηδενικά πριν αλλά και μετά από κάθε ένα είναι απαραίτητα και αναντικατάστατα.



left side odd parity for number 6
αριστερή πλευρά μονή ισότητα για τον αριθμό 6
0101111  or decimal equal to 47

left side even parity for number 6
αριστερή πλευρά ζυγή ισότητα για τον αριθμό 6
0000101 or decimal equal to 5 δεκαδικό

right side for number 6
δεξιά πλευρά για τον αριθμό 6
1010000 or decimal equal to 80 δεκαδικό

side border indicator (περιοχή 1 και 15)
πλευρική διαχωριστική σήμανση
101  or decimal equal to 5 δεκαδικό

middle division indicator (περιοχή 8)
μεσαία διαχωριστική σήμανση
01010 or decimal equal to 10 δεκαδικό


Από τα παραπάνωπαρατηρούμε ότι κάθε ενεργός αριθμός έχει 7 δυαδικά ψηφία, ποτέ λιγότερα και ποτέ περισσότερα.

Ο αριθμός 6 συμβολίζεται με τρείς διαφορετικούς κωδικωποιημένους δεκαδικούς αριθμούς ανάλογα σε ποιά θέση και ισότητα είναι. Έτσι το 5 το 47 και το 80 των επταψήφιων δυαδικών αριθμών είναι συμβολισμοί του 6.

Το δεκαδικό 5 του τριψήφιου διαχωριστικού είναι ξεχωριστός συμβολισμός από το δεκαδικό 5 του 6, αφού τα δυαδικά ψηφία αλλά και ο συβολισμός του έχουν διαφορετικό ρόλο στην αναπαράσταση εννοιών.

Το δεκαδικό 10 της μεσαίας διαχωριστικής περιοχής, έχει και αυτό τη δική του εννοιολογική σημασία και κανείς δε μπορεί να πει ότι αν αφαιρέσουν τα δύο ακριανά μηδενικά θα δώσουν το δεκαδικό πέντε των ακραίων διαχωριστικών.

Αυτό δεν είναι αριθμητική αλλά αλχημεία.

Δηλαδή κατά τους φοβολάγνους χριστιανούς υπερασπιστές της πίστεως τους, κόβοντας, ράβοντας, και κυνηγόντας ομοιοφανή σημάδια, υπολογίζοντας μέρη των ομοίων και απορρίπτοντας ότι δεν τους βολεύει, καταφέρνουν και παρουσιάζουν 5 συμβολισμούς ότι είναι ένας και μοναδικός, και μάλιστα μόνο η μία από τις 5 μορφές να είναι αυτό που πρέπει να προβάλλεται.

Και αυτή η μορφή που ονομάζουν 6 6 6 είναι κάτι που μοιάζει με 5-10-5 ή με λίγη κοπτική ραπτική στη τελική του δεκαδική μορφή με

5 5 5

Νά λοιπόν ο νέος αριθμός που πρέπει να φοβούνται οι χριστιανοί.

Τόσα θέλουν για να μας τρελάνουν;

Που είναι οι τόσο καλά εκπαιδευμένοι "μπαρκοντολόγοι" που με βαθιά θρησκευτικά αισθήματα αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους από την ανάγκη για λογική και εργασία προς πρόοδο και αποφυγή εσχατολογισμών; Είναι επιστήμη η "μπαρκοντολογία"; Που διδάσκεται;

Λένε εκεί για το 666 ή για το 5-10-5 ή για το 5-5-5;

Σχετικά Άρθρα