Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Άγγελοι και παπάδες μας τρώνε τα υλικά αγαθά;



Για να μη πάνε ούτε μια μέρα στη φυλακή, βρίσκουν από τα αδήλωτα εισοδήματα τους, να πληρώσουν πρόστιμα ύψους κατά πολύ μεγαλύτερα από τα δηλωθέντα κέρδη τους και κανένας δε διενεργεί έλεγχο πόθεν έσχες, αλλά χαρούμενοι νιώθουν ότι η είσπραξη των μικρών σε σχέση με τα κλοπιμαία ποσά είναι αρκετή αποζημίωση, και χαρίζουν τη δημόσια περιουσία στους πολιτικάντηδες.

Εάν νιώθετε Έλληνες, ότι καλά κάνουν, αφού βολεύουν κάποιους ημέτερους σας, τότε δε θέλουμε να ακούμε για διαμαρτυρίες, απεργίες και στάσεις εργασίας.

Ποια η σχέση της λεγόμενης τρομοκρατίας στην Ελλάδα με τις παρακρατικές κομματικές δαιδαλώδεις οργανώσεις και τις ομάδες βίας; Μήπως είναι πολύ παλιές οι ιστορίες των φόνων κατά τις προεκλογικές περιόδους στις Σέρρες για να θυμηθούμε τα ντόπια εγκλήματα;

Βλέπετε οι εκλογές ήταν σημεία διαγραφής, παραγραφής και αφέσεων αμαρτημάτων.

Τώρα οι εκλογές είναι απαγορευτική πράξη, και έτσι ο μόνος δρόμος για την αποσιώπηση των εχόντων τη γνώση, είναι οι δολοφονίες.

Οι επιθέσεις κομματαρχών και κομματόσκυλων με σιδερολοστούς εναντίων άλλων κομματαρχών, βλέπω ότι μετατρέπονται σε μαφιόζικα συμβόλαια θανάτου. Το βαθύ κράτος έχει ακόμα απλωμένα τα πονηρά του πλοκάμια σε κάθε υπηρεσία της χώρας (και όχι μόνο στις κρατικές).

Ποια η σχέση των ημιαυτόνομων μονάδων της παλαιάς ΚΥΠ μέσα στα κυκλώματα διαφθοράς των πολιτικών, των λεγόμενων κουκουλοφόρων των Εξαρχείων (ως άλλο Ναϊρόμπι κατασκόπων στο κέντρο της Αθήνας). Τι έγινε με τις υποκλοπές και τις ανώτερες τάξεις της εξευγενισμένης ΕΥΠ; Ποιος διέταξε ποιον να τις κάνει και ποιος ήταν ο παραλήπτης;

Συμμαζέψτε τους πεπτωκότες  αγγέλους που μόνο σαπίλα σκορπάν όπου βρεθούν.

Σχετικά Άρθρα