Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

The Fed Grants $7.77 Trillion in Secret Bank Loan – Now Do You Understand Occupy Wall Street?

The Fed Grants $7.77 Trillion in Secret Bank Loan – Now Do You Understand Occupy Wall Street?

Οι συμμορίες των κεντρικών τραπεζών ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ για όποιον εκείνες οι μαφίες θέλουν και εξαφανίζουν το χρήμα από όπου θέλουν, δίνοντας δώρα
δισεκατομμυρίων και δάνεια τρισεκατομμυρίων στους δικούς τους κύκλους.
Occupy Wall StreetΤο δικαίωμα εμφάνισης χρήματος και ρευστότητας δεν το έχουν οι κυβερνήσεις των κρατών αλλά οι μαφιόζοι τραπεζίτες, σε όλο τον κόσμο περίπου και όσες χώρες δεν τους έδιναν αυτό το δικαίωμα τις  ΔΥΣΦΗΜΙΖΑΝ ως αντι-δημοκρατικά πολιτεύματα. Η Δημοκρατία που επέβαλαν και θέλουν να επιβάλλουν οι μαφιόζοι τραπεζίτες είναι χωρίς διαφάνεια και ξεκάθαρη πολιτική διοίκηση, ώστε στο “όνομα” του λαού να γίνονται αυτοί που θα δυναστεύουν, θα αρμέγουν και θα σφάζουν το λαό.
Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη τους τραπεζίτες, αλλά οι τραπεζίτες έχουν ανάγκη τους λαούς και τις νομιμοποιήσεις που δίνει ο κάθε λαός στους τραπεζίτες.
Η ύπαρξη εικονικών τρισεκατομμυρίων βασίζεται στην “νομική” αναγνώριση τους από τις κυβερνήσεις και τους νόμους που δε θα έλεγα ότι είναι κατά όλα νόμιμοι αυτοί οι νόμοι.
Το να ελέγξεις τον πλούτο είναι ένα απλό νομικό κόλπο που βασίζεται στην νομική αναγνώριση του. Παράδειγμα ήταν η κομμουνιστικοί νόμοι που επεβλήθηκαν από τις κομμουνιστικές διοικήσεις που καταργούσαν νομικά την τεράστια ιδιωτική περιουσία και κεφάλαια των αριστοκρατών (έτσι λέογονταν τότε οι μεγαλοκεφαλαιούχοι). Αυτός είναι ο φόβος των κεφαλαιοκρατών : η νομική ακύρωση της “εξουσίας” τους.
Federal Reserve Bank in San Francisco, Califor...Και με τον ίδιο τρόπο τα όποια δάνεια του κράτους βασίζονται στη νομική αναγνώριση τους. Με τον ίδιο τρόπο η κυβέρνηση που έχει ακυρώσει τους “ιδιώτες” τραπεζίτες να δημιουργούν χρήμα με μια απλή εντολή, μπρρεί η ίδια η κυβέρνηση να έχει έλεγχο και δημιουργία χρήματος με νομικά αναγνωρισμένες εντολές. Τι δικαίωμα έχουν οι ιδιωτικές τράπεζες να ονομάζονται κεντρικές ή να έχουν το όνομα των κρατών αλλά να είναι νομικά αυτόνομες ; (Π.χ Τράπεζα της Ελλάδος, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που απλά ανήκουν σε “ιδιώτες” και έχουν καλυφθεί και με “νομική ασυλία”).
Αυτά τα λεγόμενα νομικά κατεστημένα είναι η πηγή των συμφορών και είναι το έγκλημα των κυβερνητών των κρατών και των λαών.

Congressman Dennis Kucinich (D-OH), a longtime advocate for reform of the Federal Reserve, is sharply criticizing the Federal Reserve today after Bloomberg news reported that the Federal Reserve secretly committed nearly $8 trillion in support to American and international financial institutions during the 2008 bailout. Kucinich recorded a video for his website before going to the floor of the House of Representatives to call upon Congress to reclaim its Constitution primacy over monetary policy.


Σχετικά Άρθρα