Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πανος Καμμένος εναντίον των Προδοτών και Προστατών των Κλεφτών της Πατρίδος

Greek satirical poster of the 1880s, depicting...
Greek satirical poster of the 1880s, depicting political leaders Deligiannis and Trikoupis Ελληνικά: Η Ελλάς προσωποποιημένη σε γελοιογραφία που δημοσιεύτηκε στον 'Νέο Αριστοφάνη', επιπλήττει τους αρχηγούς και των δύο μεγάλων κομμάτων της εποχής για την πολιτική τους (1880 περίπου) (Photo credit: Wikipedia)
Το Προεδρείο της Βουλής καλύπτει τους κλέφτες της Πατρίδος μας.

Διώξτε τους από τις καρέκλες και βάλτε τους στα σίδερα για τα εγκλήματα κατά της Πατρίδος.

Τα παθήματα των Ελλήνων είναι αποτέλεσμα χαρτοπαιγνίων της τάξεως του ενάμισι τρισεκατομμυρίου ευρώ.

Παίζουν στοίχημα με τις ζωές μας, όχι γιατί έχουν επενδυτικές προθέσεις, αλλά για τις ψυχοπαθολογικές ανώμαλες επιθυμίες πολυδισεκατομμυριούχων τραπεζιτών και των ανωτάτων τραπεζικών υπαλλήλων τους.

Όση λογική έχουν οι τζογαδόροι και όση αγάπη έχουν για τις οικογένειές τους και όση αγάπη έχουν για τους συνανθρώπους τους όταν χάνουν τις περιουσίες τους ή όταν κερδίζουν αμύθητα ποσά και εάν τα μοιράζονται με τις οικογένειες τους, τόση αγάπη έχουν και αυτοί για τις οικογένειες, κοινότητες ή πατρίδες.

Η υπόθεση των πολυδισεκατομμυριούχων και της κοινωνικής συμπεριφοράς τους , είναι θέμα επιστημονικής ψυχαναλυτικής και ιατροφαρμακευτικής μέριμνας, που έχει στίγματα κληρονομικότητας στην παθολογική κατάσταση.

Η ευγονική που παρουσίασε το κόμμα των εθνικοσοσιαλιστών της Γερμανίας, έχει πολλές εφαρμογές στην κληρονομικής κτήσης διάθεση των Κροίσων Τραπεζιτών.

Δεν είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε με λόγια να τους αλλάξουμε νοοτροπία.

Δε καταλαβαίνουν με Λόγο.

Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι η Λύπη που συναισθάνονται όταν Χάνουν (έστω και ένα λεπτό του ευρώ), όχι για την αξία του αλλά γιατί κατανοούν ότι κάποιος άλλος είναι πιο πονηρός και τους "έκλεψε" τον Πλούτο τους.

Δεν έχουν Ικανότητα να νοήσουν ή να αισθανούν Πόνο.

Είναι άνθρωποι κλειδωμένοι μέσα στα Συναισθήματα τους και μόνο εκείνα θεωρούν ως "πραγματικότητα".

Κάθε νόμος και προεδρικό διάταγμα που τους αφαιρεί "πλούτο" είναι ένα πλήγμα που συναισθάνονται, Όλα τα άλλα λόγια είναιρητορίες για εκείνους.




Σχετικά Άρθρα