Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η κάθε κυβέρνηση χρησιμοποιεί τρομοκρατία εναντίον του Λαού

1967-4-21 greece01Image via WikipediaΟι απατεώνες φοράνε κοστούμια, έχουν χαρτοφύλακες, είναι διευθυντές, υπουργοί και "ευυπόληπτοι"

Διπρόσωποι και ύπουλοι εχθροί της Δημοκρατίας ελαττώνουν την ικανότητα παιδείας και πτωχεύουν το Λαό, έτσι ώστε οι πτωχευμένοι να αναζητούν εργασία στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, να γίνουν πτωχοί μισθωτοί υπερασπιστές των ύπουλων εχθρών της Πολιτείας των Πολιτών.

Εδώ ο αστυνομικός διευθυντής των ΜΑΤ Αθηνών,  εκφράζει την πικρία του γιατί ενώ κάνει ότι τον διατάσσουν οι αρχηγοί του, δέχεται επιθέσεις από το λαό και καμιά υποστήριξη από τη πολιτική ηγεσία.

Αυτά γίνονται όταν επιλέγεις να υπηρετείς τις κυβερνήσεις στις ύπουλες και βρώμικες αποστολές καταστολής των πολιτικών επιλογών που αντιπολιτεύονται τις κυβερνητικές επιλογές, ιδίως όταν δεν υπάρχει διαβούλευση, διαφάνεια και οι πράξεις καλύπτονται από μυστικότητα ενώ τα αποτελέσματα τους είναι καθημερινά βιώσιμα και επώδυνα.

Μέσα στα χρόνια της μεταπολεμικής περιόδου έχω να παρατηρήσω ότι οι δυνάμεις φρουράς του κράτους (Αστυνομία, Στρατός, Τάγματα Εθνοφυλακής, Πυροσβεστική κ.α.) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον έλεγχο και την καταπίεση του ίδιου του λαού, παρά γαι την περιφρούρηση των εθνικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ο (Ε.Ε.Χ.) Γ. Παπαδόπουλος και οι συν αυτώ ελληνοχριστιανόφρονοι είχαν κάθε άρμα να φρουρεί την κατειλημμένη από αυτούς Βουλή, αλλά απέσυραν μια ταξιαρχία στρατού από την Κύπρο. Και όταν έγινε η προγραμματισμένη και από αυτούς εισβολή στο νησί, όχι μόνο δεν έστειλαν ξανά πίσω το στρατό αλλά και απαγόρευσαν την αναχώρηση πλοίων και μαχητικών αεροσκαφών από την Ελλάδα για τη Κύπρο. Μετά τα χρησιμοποίησαν για να επιτεθούν στους εχθρούς τους μέσα στο Πολυτεχνείο.

Κύναιδοι, απατεώνες και προδότες οι πολιτικοί, που δεν υπηρετούν το Λαό αλλά τους ξένους (και δεν είναι ανάγκη να είναι αλλόφυλοι για να είναι ξένοι) χρηματιστές των προσωπικών τους λογαριασμών


Enhanced by Zemanta

Σχετικά Άρθρα