Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η οδός εξόδου από την κρίση, μία νέα πολιτική κίνηση Αξιοκρατίας και Πανελληνισμού

Το βασικότερο κομμάτι ενός κράτους, το μυαλό του (έστω υποσυνείδητο που λέει και ο κ. Ηλιάδης), είναι οι υπηρεσίες πληροφοριών του, οι οποίες αναλαμβάνουν το ζήτημα της προπαγάνδας / ψυχολογικών επιχειρήσεων. Όταν ένα κράτος έχει θρησκόληπτους, παραδόπιστους, ή ανίκανους, ή φρενοβλαβείς ηγέτες στις υπηρεσίες του, τότε είναι σαν να έχει βλάβη στο μυαλό.

Η καρδιά μίας χώρας είναι το δικαστικό της σύστημα.
Στην Ελλάδα ούτε το μυαλό ούτε η καρδιά λειτουργούν σωστά, ή τουλάχιστον σε επίπεδο ανεκτό.
Το να δείχνουμε μόνιμα άλλους, συνήθως ξένους, ως υπαίτιους για την δική μας ιδεολογική ανικανότητα και ανηθικότητα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Το Δικαστικό σύστημα, οι Υπηρεσίες, η Εκκλησία, οι περισσότεροι πολιτικοί, σάπισαν και απέτυχαν.
Ή που θα αναγεννηθούμε ή που θα τελειώσουμε. Βεβαίως και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Υπάρχουν όμως λύσεις. Πάντως, αν δεν γίνει επιστράτευση για να στελεχωθούν με τους καλύτερους αδιάφθορους και ικανότερους Έλληνες πρώτα από όλα οι Υπηρεσίες και το Δικαστικό σύστημα, αλλά και το κράτος γενικότερα, νομίζω ότι δεν θα πάμε πουθενά. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αν δεν τιμωρηθούν, θα παραμείνουν εξουσία σε αυτό τον τόπο και θα τον βουλιάξουν μία για πάντα. Το κράτος θέλει όλο σχεδόν ξήλωμα. Υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα, από υπουργεία μέχρι δημαρχεία, και από ακαδημία μέχρι νηπιαγωγεία.
Το ζήτημα είναι να φτιαχτεί ο φορέας που θα κάνει την επιστράτευση, να βρεθούν οι σωστοί στρατολόγοι. Φυσικά και δεν μιλάω για καμία χούντα, αλλά για ένα νέο πολιτικό σχήμα στο οποίο δεν θα έχουν καμία συμμετοχή άνθρωποι που βάφτηκαν μέσα στην πρασινομπλέ διαφθορά. Το νέο αυτό πολιτικό σχήμα πρέπει απαρτίζετε από ανθρώπους κάθε πολιτικής καταγωγής (αριστερής, δεξιάς, κεντρώας, κτλ) και να έχει διεθνείς συμμάχους από τις πολιτιστικά όμορες ΕΕ και ΗΠΑ (όπου ζει και μία δεύτερη Ελλάδα), οι οποίες πλέον επιθυμούν σφόδρα την εξυγίανση της Ελλάδος, μιας και στην νέα εποχή που μπήκαμε, εκτός από τα πολιτιστικά είναι κοινά και τα στρατηγικά και τα οικονομικά μας συμφέροντα. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ δεν θέλουν μία διαλυμένη και εξαθλιωμένη Ελλάδα, διότι έγινε πλέον το δικό τους σύνορο και γνωρίζουν ότι μετά από εμάς έχουν σειρά αυτοί. Το φιλο-τουρκικό λόμπυ εντός της ΕΕ και των ΗΠΑ είναι μεν ριζωμένο για δεκαετίες και ισχυρό, όμως καταρρέει. Απέτυχε το πείραμα που για δεκαετίες έκανε η Δύση με το ζήτημα της λεγόμενης Ισλαμικής μεταρίθμησης. Όλοι και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι μόνο με το ζόρι θα επιτευχθεί ή αλλαγή που θέλουν. Τα υπόλοιπα επί τους θέματος σας τα είπα προ έτους σχεδόν, στην πρώτη εργασία μου που βγήκε στο διαδύκτιο, "Ανατροπές στη Διεθνή σκηνή, η εποχή της αντεπίθεσης." Ήρθε η εποχή που σας έλεγα.
Τα σενάρια που παραμένουν στο τραπέζι είναι πολλά, και το χειρότερο για μας θα ήταν αν υπάρχει το σενάριο "Η θυσία της Υφιγένειας" όπου η Ελλάδα θα παίξει το θύμα στα χέρια του επεκτατικού Ισλάμ, προκειμένου να "ξυπνήσει" η Δύση. Κάτι τέτοιο όμως είναι δίκοπο μαχαίρι και εμπεριέχει τον κίνδυνο μαζικής προσέλευσης Ελλήνων στο Ισλάμ. Αυτό έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Κάποιοι νεοφώτιστοι Έλληνες, όπως πχ ο ναύαρχος Μπαρμπαρόσα, βοήθησαν σημαντικά την ραγδαία εξάπλωση του Ισλάμ. Ο αντιδυτικισμός και η συνωμοσιοπληξία που χαρακτηρίζουν τον πληθυσμό μας, μόνο με Ισλαμικές χώρες μπορεί να συγκριθούν. Παρ' όλα αυτά, το αντι-ισλαμικό αίσθημα στη χώρα μας είναι εξίσου ισχυρό και μπορεί να φουντώσει και να μας κάνει, επιτέλους, νικητές.

Κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις έχουν αποτύχει στην Ελλάδα συνεχόμενα, για σειρά δεκαετιών. Μία νέα πολιτική κίνηση με συμμετοχή μεγάλων προσωπικοτήτων του παγκόσμιου Ελληνισμού (επιστημόνων, επιχειρηματιών, Ελλήνων πολιτικών σε χώρες του εξωτερικού, ανθρώπων των τεχνών) θα ανεβάσει το ηθικό της Ελλάδος, θα επιδιορθώσει τη διεθνή της εικόνα, θα σαρώσει στις εκλογές και θα κάνει τη νέα αρχή με νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο. Ταυτόχρονα θα έχει τη στήριξη του διεθνούς παράγοντα και δεν θα έρθει χάος. Από την Ελλάδα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει μία νέα ελπιδοφόρα κίνηση στην πολιτική και τον πολιτισμό, αυτή της Αξιοκρατίας και του Πανελληνισμού.
Γιώργος Σιδηρούντιος

Σχετικά Άρθρα