Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Το μίσος του Χριστιανισμού κατά της γνώσης και οι προβλεπόμενες τιμωρίες κατά των επιστημόνων

Η αγάπη των χριστιανών προς τις επιστήμες φαίνεται καθαρά στο παρακάτω απόσπασμα του χριστιανικού ιερού πηδαλίου.

Ο εξηκοστός όγδοος κανόνας της έκτης χριστιανικής συνόδου, περιγράφει ότι μόνο τα χριστιανικά ιερά βιβλία δε πρέπει να καταστρέφονται.

 Για τα βιβλία όμως των μαθηματικών, φυσικών, χημικών, ιατρών, τεχνητών και άλλων επιστημόνων της εποχής τους, έχουν ξεκάθαρη θέση: κάψτε τα βιβλία σας αλλιώς θα κάψουμε εσάς μαζί τους.

Ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός δεν ήρθε από τους επιστήμονες, αλλά από τους ορθοδόξους, καθολικούς χριστιανούς και μας έστειλε τουλάχιστο τρείς χιλιάδες χρόνια πίσω σε θέματα εξέλιξης στη γνώση και τη κοινωνική συνοχή.

Τα περί αγάπης ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, που τά᾽πιες με το πρώτο σου το γάλα, είναι αυτά που καταντήσανε τους Έλληνες να γίνουν Ρωμιοί, πιστοί στον αυτοκτράτορα της Ρώμης και στη θρησκεία του.

Ο κάθε μαθηματικός που θέλει να παραμείνει μαθηματικός, θα εξορίζεται σε άλλη χώρα.

Στα συγγράμματα του Πορφυρίου, μη έχοντες λογική απάντηση στις κατηγορίες του, η απάντηση τους είναι φυσικά εκτός λογικής, προτρέποντας τη καύση των κατόχων και των βιβλίων.

Και μετά έρχονται οι κακοί αμερικανοί να διώξουν τους κακούς Ταλιμπάν γιατί είναι φανατικοί. Και που να δείτε τι φανατικά φρούτα έχει η ίδια η αμερική μέσα στους κάμπους της, και άλλα πόσα έχει η Ευρώπη, καθολική και ορθόδοξη χριστιανική ράτσα φανατισμένων φρούτων.




Σχετικά Άρθρα