Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Όταν το καρκίνωμα παθαίνει υπογλυκαιμία

Τόσα χρόνια που οι γιατροί διευθυντές κλέβαν και χρεώναν το δημόσιο, για να έχουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους βίλλες στην Ελλάδα, καταθέσεις στην Ελβετία, και διαμερίσματα στο κεντρικό Λονδίνο, δεν είχανε πάθει υπογλυκαιμία, αφού το "μέλι" έτρεχε από το στόμα και τα δάχτυλα των χεριών τους.

Μόλις ανακοινώθηκαν οι βαριές ποινές για πλαστές συνταγές και φυλακίστηκαν , άρχισαν τα ψεύτικα προβλήματα υγείας, που με χαρά και οι ίδιοι ξέρουν να προξενούν, αλλά και τα συνάφια τους να τους καλύψουν τις ασθένειες του σώματος.

Το πρόβλημα όμως είναι η ψυχοπάθεια που τους κάνει να κλέβουν και να νιώθουν "θεοί" άπιαστοι, και μόλις καταδικαστούν να γίνονται ασθενείες και αδύναμοι σωματικά, που δείχνει την μόνιμη ικανότητα του μυαλού τους να πονηρεύονται, ενώ δηλώνουν ασθενείς.

Ας δήλωναν ανικανότητα σώματος (κουλοχέρης) κατά  την ώρα που είχαν τη δυνατότητα να κλέψουν και ας μη το κάνανε.

Ζήτησαν και ανασταλτικό χαρακτηρισμό των ποινών τους, λες και τα κλεμμένα που μαζέψαν δε τους ήταν αρκετά, και θα έπρεπε να τους δωθεί η ικανότητα να συνεχίσουν την ανώμαλη και διεφθαρμένη πρακτική τους.

Ο φτωχός λαός έχασε από τις μικρές του συντάξεις , γιατί αυτοί και άλλοι πόσοι αδήλωτοι ακόμα κλέβαν, κλέβουν και θα κλέβουν.

Εκείνοι ζητούν χάρη αλλά ποιος θα κατασχέσει τις περιουσίες τους για να αποπληρωθούν τα κλεμμένα;

"Το δικαστήριο αποφάσισε την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και των δυο για τρία χρόνια, καθώς και την καταβολή χρηματικής αποζημίωση στα ασφαλιστικά ταμεία, που υπέστησαν ζημία" αλλά θα ήθελα να μάθω εάν και πότε θα γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα