Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Madata.GR - Αγγελία: 40χρονος αναζητά γυναίκα για σεξ!

http://www.madata.gr/index.php/diafora/stranges/46017.html

"Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, εν έτει 2009 ένας 40χρονος αγρότης από την Ηλεία, που δεν έχει αγγίξει ποτέ γυναίκα στη ζωή του, αναγκάστηκε να βάλει αγγελία σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών προκειμένου να χάσει επιτέλους την παρθενιά του. Στην αγγελία του γράφει επί λέξει: «Παρθένος, ετών 40, ζητεί εναγωνίως γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της!»

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναγράφονται στην εν λόγω αγγελία, αν είστε γυναίκα από την Αχαΐα και την Ηλεία, ανεξαρτήτως ηλικίας και σας εξιτάρει η ιδέα να κάνετε έρωτα με έναν ώριμο «πρωτάρη», δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί του, καθώς σε λίγες ημέρες έχει τα γενέθλιά του και αυτό θα ήταν το τέλειο δώρο."

Η επικοινωνία βοηθά να διαγνωσθούν προβλήματα και να αναζητηθούν πιθανές λύσεις.

Αγρότες χωρίς γυναίκες έχουν ήδη χρησιμοποιήσει παρόμοιες οδούς και στην Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία από τα λίγα που έχω ακούσει.

Οι αγρότες χρειάζονται "νέες" καλλιέργιες οργανικές και σὐγχρονες. Όποιες θα θέλανε μία συμμετοχή στη μελλοντική αγροτιά ας ξέρουν ότι θα τηρηθεί σειρά προτερεότητας και μοριοδότηση για σχετική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα