Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Γιατί; Καρκίνος Δρ. Μουρούτης

Published on Sep 19, 2012
Γιατί να υποφέρετε απο καρκίνο απο τη στιγμή που μπορείτε να το νικήσετε?

Δρ. Κωνσταντίνος Μουρούτης στο τριήμερο σεμινάριο με ονομασία "ΓΙΑΤΙ"
=====================
Ο Kωνσταντίνoς Μουρούτης είναι Φυσίατρος με περαιτέρω κατάρτιση στις Νευροεπιστήμες(Master's Degree) και περαιτέρω εκπαίδευση στις Κυτταρικές & Μοριακές Βιοεπιστήμες (Doctor of Philosophy), και το 2010 ολοκληρώσε τις σπουδές του στον χώρο της Θεολογίας.
Συνεργάζεται και διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια και ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως προσκεκλημένος επιστήμονας.
Ο Dr. Μoυρούτης είναι άτομο με αρκετά ανεπτυγμένες ευαισθησίες σε σχέση με το «ευ ζην» των συνανθρώπων του. Για τον λόγo αυτό παρουσιάζει σειρά ομιλιών και σεμιναρίων με θέματα υγείας, φέρνοντας την σύγχρονη Ιατρική κοντά στον απλό άνθρωπο, εξηγώντας τις αιτίες που διέπουν στην εμφάνιση διαφόρων νόσων καθώς επίσης και την οδό προς την ίαση και θεραπεία αυτών.


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

''AΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ'' (ART FM RADIO) 6η ΕΚΠΟΜΠΗ 29/7/2013

Published on Jul 29, 2013
Η ΕΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (29/7/2013) ''ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ'' ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ & ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΕΞΗ ΣΤΟΝ ''ART FM RADIO''. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00ΜΕ 19:00http://www.artfmradio.com

Αόρατη Αυτοκρατορία -νέα παγκόσμια τάξη

Uploaded on Jun 26, 2011
ντοκυμαντερ του Jason Bermas , ασχολειται με την λεγομενη νεα παγκοσμια ταξη και τις λεσχες των οικονομικα και πολιτικα ισχυρων που καθοριζουν τις τυχες του κοσμου...δείχνει πώς οι ελίτ δεν έχουν μόνο συνωμότησει για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχουν δηλώσει την ατζέντα τους δημοσίως εκατοντάδες φορές.

Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Paul Wolfowitz, ο Michael Mullen, ο David Cameron, Γκόρντον Μπράουν και πολλοί πολλοί άλλοι,αποδεικνυει οτι Αορατη Αυτοκρατορία εχει παραιτηθεί απο τις εικασίες και εχει περασει σε ωμα σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία είναι η εγγυηση για να ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστες για την προδήλως αποδείξιμη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού καθεστώτος πλανητικά ότι προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας

27-4-2011 - Ο Max Keiser, Αποκλειστικά στο kontra channel

Uploaded on Apr 27, 2011
Ο Max Kaiser με τη camera του 114news (χωρίς υπότιτλους)
http://www.youtube.com/watch?v=mi5-vo...
Στοχασμός-Πολιτική
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/