Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Tesla The Race to Zero Point Free Energy

A "kinemassic field" generator from ...
A "kinemassic field" generator from U.S. Patent : Method and apparatus for generating a secondary gravitational force field. (Photo credit: Wikipedia)
From Google Videos
Lightworks Video&Audio
Directed by Chris Toussaint

Hosted by Bill Jenkins, formerly of ABC Radio, this comprehensive documentary features physicists and inventors who are challenging orthodox science to bring this non-polluting technology forward despite ridicule and suppression. See actual working prototypes that defy classical physics including phenomenal experiments in anti-gravity and the transmutation of metals.
http://www.lightworksav.com/
http://www.freespiritproductions.com/
www.tewari.org
http://www.lutec.com.au/ 
http://www.calphysics.org/zpe.html http://en.wikipedia.org/wiki/Zero-point_energy 
There is great similarity betwen ZPE and Tao for your consideration
http://www.thebigview.com/download/tao-te-ching-illustrated.pdf


The Truth Behind The Energy Lie (Supression Of Technological Evolution, ...

Beta Stirling engine animation
Beta Stirling engine animation (Photo credit: Wikipedia)
http://theenergylie.weebly.com/

No Body Of Men Has The Right To Deny The Technological Evolution Of Mankind...
The Energy Crisis is a lie, here is the evidence.

If a civilization truly wishes to consider itself civilized, it must embrace all technological and scientific advances. The suppression of any technological advance, can not be tolerated if we wish to be a 'civil'ization. we must ask ourselves if we are working for the benefit of all mankind, or working for the benefit of a few businessman and politicians. The fact that we are unnecessarily poisoning our planet, our home, when their are numerous solutions, raises several questions as to why these technologies are being suppressed. The root of the problem is almost entirely one thing, greed. We as a society can no longer focus our entire efforts into what is profitable, because what is profitable is not always right, and what is right is not always profitable.

contains a 7-part movie covering various inventors and suppressed inventions. such as, Nikola Tesla, Marco Rodin, Stan Meyers, John Hutchison, Water powered cars(HHO gas) water, dirt, and air batteries, "kelvins thunderstorm", Stirling engines, the "n-machine", and several others, well worth watching, even if you know a lot about "free energy" you may learn something you didn't know.


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Iranian Youth Ditch Oppressive Islam

Map showing ethnic and religious diversity amo...
Map showing ethnic and religious diversity among the population of Iran. (Photo credit: Wikipedia)
Spend some time in the streets of north Tehran, and you will feel the pulse of a vibrant and modern Iran. Images of luxury and wealth are everywhere. This is not quite the image you expect from this deeply religious society. However, the younger generation of Iranians are particularly hungry to experience the outside world.


Banned Speech at the Hyatt: Pamela Geller, "Truth is the New Hate Speech"

English: Photo of Pamela Geller
English: Photo of Pamela Geller (Photo credit: Wikipedia)
Pamela Geller speaks to the Sugar Land Tea Party in Sugar Land, Texas.

This event was originally to be held at the HyattPlace in Sugar Land but was canceled with less than 30 hours notice after the hotel received one email threatening to protest her appearance.

The event was relocated to the Sugar Land Community Center.



Wafa Sultan Speech in Copenhagen, May 8 2011

Wafa Sultan
Wafa Sultan (Photo credit: WalkingGeek)
A culture that does not respect half of the people, can not prevail in the long run

En kultur, der ikke respekterer halvdelen af menneskene, kan ikke sejre i det lange løb

Μια κουλτούρα που δεν σέβεται το ήμισυ των ανθρώπων, δεν μπορεί να επικρατήσει σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα

http://www.sappho.dk/en-kultur-der-ikke-respekter-halvdelen-af-menneskene-kan...






In brief, the video exchange confirms State Department consul Edward A Van Dyck’sdidactic characterization from 1880, before the malign influence of post-modern self-loathing crippled the ability of our diplomatic corps, and policymaking elites to think and act clearly:


King Saud was drinking Alcohol!

A Kranz (wreath) of Kölsch beer.
Celebrated leader of  the Sharia, was a fan of alcoholic drinks.

Who was able to tell the leader of the islamic Sharia , that he was wrong ?

Showing the death penalty for some but not others ?

Hypocrisy or moderation ?

Γίνονται (τηλεοπτικά) αστεία με Άραβες και Εβραίους;

Ούτε για αστείο , ούτε για σοβαρό δε δέχτηκαν να δώσουν συνέντευξη σε εβραϊκό κανάλι !

Έπεσε και ξύλο ... και μετά την "παρεξήγηση" είχαν φιλάκια και αγκαλίτσες ...


Αίγυπτος, τηλεοπτική εκπομπή by CDemo83

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Το πραξικόπημα και η εισβολή ήταν σχεδιασμένα από την Ουάσιγκτον.


Το πραξικόπημα και η εισβολή ήταν σχεδιασμένα από την Ουάσιγκτον.


O χάρτης δείχνει τον πραγματικό ένοχο για την τραγωδία της Κύπρου


Η 38η μαύρη επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ως επακόλουθο του χουντικού πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου, πέρασε και έφυγε χωρίς πολλές αναφορές από τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. 

Αποδέχομαι ότι η οικονομική κρίση ισοπέδωσε τα πάντα, και ένα θέμα όπως η τραγωδία της Κύπρου, που δεν επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων, είναι λογικό να περνά απαρατήρητο. 
Αλλωστε, πρόκειται για μία μεγάλη εθνική ήττα, αλλά και ενοχή, που η Ελλάδα εδώ και χρόνια, προσπαθεί να ξεχάσει –αν και η φράση «σβήσει από τη μνήμη της», αποτυπώνει καλύτερα την πραγματικότητα.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια επιχειρείται να παρουσιαστεί το διπλό έγκλημα, το πραξικόπημα και η εισβολή, ως μία ανόητη πράξη του Δημήτριου Ιωαννίδη, και αυτή η προσπάθεια έχει θυμώσει δικαιολογημένα όσους ασχοληθήκαμε πραγματικά και χωρίς κομματικές παρωπίδες, με την αμερικανική ευθύνη, η οποία είναι αποδεδειγμένη, σε σημείο που δεν αμφισβητείται ούτε από τους ίδιους τους Αμερικανούς. 
Αλλωστε, ο μακαρίτης Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, μίλησε και δημόσια και ιδιωτικά σε φίλους του δημοσιογράφους, για το αμερικανικό λάθος την..
περίοδο του πραξικοπήματος και της εισβολής.

Οταν ξεκίνησε η έρευνα για τα αρχεία του Χένρι Κίσιγκερ, καλοί μου φίλοι, που με αγαπούσαν πραγματικά, μου ομολόγησαν πως μερικές φορές τους θύμιζα τον «Δον Κιχώτη», και άλλες φορές ένα ονειροπαρμένο δημοσιογράφο, ο οποίος πιστεύει πως γίνονται θαύματα. «Πως θα βρείτε εσείς τα έγγραφα του Κίσιγκερ», μου είπε θυμωμένα ένας εξ αυτών, «όταν απέτυχαν τόσοι άλλοι». 
Ολοι ήθελαν πραγματικά να με προστατεύσουν από το τράνταγμα της απογοήτευσης, ως αποτέλεσμα μίας μεγάλης αποτυχίας της έρευνας, που αρχίσαμε με άλλους ερευνητές και φοιτητές.

Τον Αύγουστο του 2001 –και μετά από 14 χρόνια έρευνας- είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Park της Πολιτείας του Μέριλαντ. 

Κρατούσαμε πιά στα χέρια μας τον ΧΑΡΤΗ που αναζητούσαμε χρόνια, και ο οποίος –σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της εποχής Κίσιγκερ, που μας βοηθούσε- θα έλυνε όλες τις απορίες μας και θα απαντούσε στα πολλά βασανιστικά ερωτήματα, που έχουμε όλοι στην Κύπρο και αρκετοί στην Ελλάδα. Μαζί με τον χάρτη είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε με διάφορους τρόπους, πάντα ΝΟΜΙΜΟΥΣ, τη συντριπτική πλειοψηφία των εγγράφων του Κίσιγκερ για την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Χιλή, την Μπαγκλαντές και το Ανατολικό Τιμόρ.

13 Αυγούστου του 1974: Στα γραφεία της CIA –και σε στενή συνεργασία με το επιτελείο του Κίσιγκερ, συμπεριλαμβανομένου και του νομικού του συμβούλου, Χέλμουντ Σόνενφελτ- τα μέλη της ομάδας Bureau of Intelligence and Research, που ασχολούνταν με την «Κυπριακή Κρίση», όπως είχε χαρακτηριστεί η εισβολή, σχεδίασαν ένα χάρτη με τον αριθμό 9. 

Ήταν ο ένατος μίας σειράς χαρτών, που απεικόνιζαν τις κινήσεις των τουρκικών στρατευμάτων από την 20η ουλίου 1974, όταν άρχισε η εισβολή, μέχρι εκείνη την ημέρα, την 13η Αυγούστου. Την επομένη ημέρα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εισβολή, που ολοκλήρωσε την τραγωδία. Οι οκτώ χάρτες καταστράφηκαν και ο ένατος διασώθηκε επειδή ο Κίσιγκερ είχε μία κακή, όπως αποδείχθηκε, συνήθεια να κρατά στο προσωπικό του αρχείο μερικά από τα σημειώματα των συνεργατών του.

Ο χάρτης*, παρουσίαζε το νησί διχοτομημένο, όπως ακριβώς το έκοψαν στα δύο την επομένη ημέρα (14 Αυγούστου του 1974), τα στρατεύματα του Αττίλα. Θυμάμαι, όταν τον παρουσίασα σε φίλο καθηγητή που μας συμβούλευε στη διάρκεια της έρευνας, υπέστη το ίδιο σοκ με το δικό μας, όταν τον πρωτοπήραμε στα χέρια μας. 
Και πολύ ορθά μας υπογράμμισε, πως αυτός ο χάρτης αποδεικνύει όλα όσα υποστηρίξαμε κατά καιρούς, ότι το πραξικόπημα και η εισβολή ήταν σχεδιασμένα από την Ουάσιγκτον.

Τον χάρτη ανακαλύψαμε μαζί με ένα φάκελο γεμάτο έγγραφα, με τον χαρακτηρισμό “For Eyes Only”. Για να αντιληφθεί ο αναγνώστης τη σημαντικότητά τους, αρκεί να εξηγήσουμε ότι το είδος των εγγράφων αυτών, καταστρέφονται μόλις διαβαστούν από τον παραλήπτη (που ήταν ο Κίσιγκερ). 
Δεν είναι περίεργο σε εμάς ότι ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δεν τα κατέστρεψε. Ενοιωθε άτρωτος και είχε σχεδιάσει να περάσει από τη Γερουσία μία τροπολογία, η οποία θα απαγόρευε την αποκάλυψη των εγγράφων του μέχρι το θάνατό του. 

Ομως, τον Αύγουστο του 2001, υπό την επιμονή και την πίεση των ερευνητών, Αμερικανών και ξένων, αποδέχθηκε τη δημοσιοποίηση μερικών εκ των εγγράφων του, τα οποία είχαμε ήδη εξασφαλίσει πάντα με νόμιμο τρόπο. Δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Πιστεύω ότι τα έγγραφα με τον χαρακτηρισμό For Eyes Only”, είναι καταστροφικά για τον Κίσιγκερ και απαντούν στους όψιμους υποστηρικτές του στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σε ένα από αυτά, με ημερομηνία 14 Αυγούστου 1974 (ημέρα της δεύτερης εισβολής και ενώ οι μάχες μαίνονταν στην Αμμόχωστο και τη Μόρφου), ο νομικός του σύμβουλος γράφει στον Κίσιγκερ –ανάμεσα στα άλλα- και τα εξής:

«Τίποτα από ό,τι μπορώ να σκεφθώ θα σταματήσει τους Τούρκους από το να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν δια της βίας όσα απαίτησαν στα τελεσίγραφά τους. Ουσιαστικά, όπως ήταν έτσι κι αλλιώς η αλήθεια, η μόνη πιθανή βιώσιμη λύση (modus vivendi) θα πρέπει να βασισθεί σε μια ντε φάκτο διαίρεση του νησιού, όποια και αν είναι η μορφή της. Εάν οι Τούρκοι κινηθούν γρήγορα και μετά αναγκασθούν να υποχωρήσουν, ίσως προκληθεί ελληνική αντίδραση και τότε ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσουμε για μια συμφωνία (η οποία, Ίσως, σώσει και τον Καραμανλή).

Καθώς οι Σοβιετικοί μπορούν να λειτουργήσουν ως φόβητρο, πρέπει να τους κρατήσουμε σε απόσταση. Δεν μπορούν να εξελιχθούν σε διαιτητές μεταξύ συμμάχων των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα συμφέροντά τους διαφέρουν ριζικά από τα δικά μας. Εμείς επιθυμούμε ένα modus vivendi μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, ενώ αυτοί θέλουν μια αδέσμευτη Κύπρο, και προτιμούν την Ελλάδα ή την Τουρκία, ή και τις δυο αποστασιοποιημένες από το ΝΑΤΟ.

Έτσι, θα πρέπει:
- Να προσπαθήσουμε, επειγόντως, να περιορίσουμε την ελληνική αντίδραση, τουλάχιστον για 24 ώρες,

- Να πούμε ξεκάθαρα στους Τούρκους ότι πρέπει να σταματήσουν σήμερα, ή το αργότερο αύριο (tomorrow at the latest),

- Να προειδοποιήσουμε τους Τούρκους ότι η Ελλάδα κινείται ταχύτατα προς τα αριστερά.

- Να στείλουμε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο στην Αθήνα γιά να ασκεί συνεχή και άμεση επιρροή στον Καραμανλή,

- Με δεδομένο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν γρήγορα την Αμμόχωστο, να διαβεβαιώσετε ιδιωτικά τους Τούρκους (privately assure Turks) ότι θα τους εξασφαλίσουμε λύση που θα περιλαμβάνει το ένα τρίτο του νησιού, στο πλαίσιο κάποιου διακανονισμού ομοσπονδιακής φύσης.

- Να διαβεβαιώσουμε τους Ελληνες ότι θα περιορίσουμε τις τουρκικές απαιτήσεις και δεν θα επιτρέψουμε άλλους εγκλωβισμένους, κλπ.

Δεν πρέπει να εμπλακείτε άμεσα, άστε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Αφού γίνει αυτό, πρέπει να το κάνετε διότι δεν υπάρχει εναλλακτική δυνατότητα, και μόνο εμείς έχουμε το βάρος (να το πράξουμε)».

Ο χάρτης, το Μνημόνιο του Σόνενφελντ και τα υπόλοιπα έγγραφα με τον χαρακτηρισμό “For Eyes Only”, αποδεικνύουν τον απαράδεκτο ρόλο του Κίσιγκερ στην κυπριακή τραγωδία. Όσες προσπάθειες και αν κάνουν οι κατευθυνόμενοι υποστηρικτές του, θα αποτύχουν, διότι ομιλούν από μόνα τους τα δικά του έγγραφα…

* Ο χάρτης πρωτοδημοσιεύθηκε στο βιβλίο «Τα Μυστικά Αρχεία του Κίσιγκερ» (Εκδόσεις Λιβάνη) του Κώστα Βενιζέλου και του Μιχάλη Ιγνατίου. . Ο Κίσιγκερ, δεν αμφισβήτησε ποτέ την εγκυρότητα του χάρτη και των εγγράφων. Μάλιστα, με επιστολή που έστειλε η προσωπική του γραμματέας στο Μιχ. Ιγνατίου, αποδέχεται την ύπαρξη του Μνημονίου Σόνενφελντ.

Του Μιχάλη Ιγνατίου

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

James Stavridis: How NATO's Supreme Commander thinks about global security


Imagine a global security driven by collaboration -- among agencies, government, the private sector and the public. That's not just the distant hope of open-source fans, it's the vision of James Stavridis, the Supreme Commander of NATO, who shares vivid moments from recent military history to explain why security of the future should be built with bridges rather than walls.
What will 21st-century security look like? NATO Supreme Commander James Stavridis suggests that dialogue and openness will be the game-changers. 
" Walls don't work. … Instead of building walls to create security, we need to build bridges.” (James Stavridis)



Why you should listen to him:

In the world of security, says James Stavridis, "we are generally focused on risk. But I think we should spend a bit of our most precious resource — time — on thinking about and developing opportunities." The first US Navy officer to hold the positions of Commander of the US European Command (USEUCOM) and of NATO's Supreme Allied Commander Europe (SACEUR), Stavridis has been advocating the opportunities perspective for a long time. He sees dialogue and collaboration — between nations, and between public and private sectors — as key to the future of security. As a Navy officer, he thinks deeply about protecting the value of our "global commons." And he's a rare high-ranking military officer who tweets and blogs.
He has led the recent military effort in Lybia, among other NATO engagements. Previously Stavridis commanded US Southern Command in Miami, focused on Latin America and the Caribbean.
"What is the top American military officer in Europe up to today? For the answer, simply search for Adm. Stavridis on Facebook or Twitter."
Washington Post

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

CIA WhistleBlower EXPOSES Everything! "Extreme Prejudice"

Former CIA Asset, Susan Lindauer, provides an extraordinary first-hand account from behind the intelligence curtain that shatters the government's lies about 9/11 and Iraq, and casts a harsh spotlight on the workings of the Patriot Act as the ideal weapon to bludgeon whistle blowers and dissidents. A terrifying true story of "black budget" betrayals and the Patriot Act, with its arsenal of secret evidence, indefinite detention and threats of forcible drugging,

EXTREME PREJUDICE (Book by Susan Lindauer) reveals one Asset's desperate struggle to survive the brutal cover ups of 9/11 and Iraq. EXTREME PREJUDICE delivers a high tension expose of the real facts surrounding the CIA's advance warnings of 9/11 and Iraq's contributions to the 9/11 investigation.

Further Review and link to the book at this Link.
http://extremeprejudiceusa.wordpress.com/

Susan's book "Extreme Prejudice" can be purchased on Amazon.
http://www.amazon.com/Extreme-Prejudice-Terrifying-Story-Patriot/dp/145364275...

She in urgent need of book sales and donations. Please consider a donation to her paypal account with her email slindauer2008@yahoo.com

(Disclaimer: Views and opinions expressed here are not necessarily those of the makers of this video and is presented for educational and informational purposes only)


The Fed Grants $7.77 Trillion in Secret Bank Loan – Now Do You Understand Occupy Wall Street?

The Fed Grants $7.77 Trillion in Secret Bank Loan – Now Do You Understand Occupy Wall Street?

Οι συμμορίες των κεντρικών τραπεζών ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ για όποιον εκείνες οι μαφίες θέλουν και εξαφανίζουν το χρήμα από όπου θέλουν, δίνοντας δώρα
δισεκατομμυρίων και δάνεια τρισεκατομμυρίων στους δικούς τους κύκλους.
Occupy Wall StreetΤο δικαίωμα εμφάνισης χρήματος και ρευστότητας δεν το έχουν οι κυβερνήσεις των κρατών αλλά οι μαφιόζοι τραπεζίτες, σε όλο τον κόσμο περίπου και όσες χώρες δεν τους έδιναν αυτό το δικαίωμα τις  ΔΥΣΦΗΜΙΖΑΝ ως αντι-δημοκρατικά πολιτεύματα. Η Δημοκρατία που επέβαλαν και θέλουν να επιβάλλουν οι μαφιόζοι τραπεζίτες είναι χωρίς διαφάνεια και ξεκάθαρη πολιτική διοίκηση, ώστε στο “όνομα” του λαού να γίνονται αυτοί που θα δυναστεύουν, θα αρμέγουν και θα σφάζουν το λαό.
Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη τους τραπεζίτες, αλλά οι τραπεζίτες έχουν ανάγκη τους λαούς και τις νομιμοποιήσεις που δίνει ο κάθε λαός στους τραπεζίτες.
Η ύπαρξη εικονικών τρισεκατομμυρίων βασίζεται στην “νομική” αναγνώριση τους από τις κυβερνήσεις και τους νόμους που δε θα έλεγα ότι είναι κατά όλα νόμιμοι αυτοί οι νόμοι.
Το να ελέγξεις τον πλούτο είναι ένα απλό νομικό κόλπο που βασίζεται στην νομική αναγνώριση του. Παράδειγμα ήταν η κομμουνιστικοί νόμοι που επεβλήθηκαν από τις κομμουνιστικές διοικήσεις που καταργούσαν νομικά την τεράστια ιδιωτική περιουσία και κεφάλαια των αριστοκρατών (έτσι λέογονταν τότε οι μεγαλοκεφαλαιούχοι). Αυτός είναι ο φόβος των κεφαλαιοκρατών : η νομική ακύρωση της “εξουσίας” τους.
Federal Reserve Bank in San Francisco, Califor...Και με τον ίδιο τρόπο τα όποια δάνεια του κράτους βασίζονται στη νομική αναγνώριση τους. Με τον ίδιο τρόπο η κυβέρνηση που έχει ακυρώσει τους “ιδιώτες” τραπεζίτες να δημιουργούν χρήμα με μια απλή εντολή, μπρρεί η ίδια η κυβέρνηση να έχει έλεγχο και δημιουργία χρήματος με νομικά αναγνωρισμένες εντολές. Τι δικαίωμα έχουν οι ιδιωτικές τράπεζες να ονομάζονται κεντρικές ή να έχουν το όνομα των κρατών αλλά να είναι νομικά αυτόνομες ; (Π.χ Τράπεζα της Ελλάδος, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που απλά ανήκουν σε “ιδιώτες” και έχουν καλυφθεί και με “νομική ασυλία”).
Αυτά τα λεγόμενα νομικά κατεστημένα είναι η πηγή των συμφορών και είναι το έγκλημα των κυβερνητών των κρατών και των λαών.

Congressman Dennis Kucinich (D-OH), a longtime advocate for reform of the Federal Reserve, is sharply criticizing the Federal Reserve today after Bloomberg news reported that the Federal Reserve secretly committed nearly $8 trillion in support to American and international financial institutions during the 2008 bailout. Kucinich recorded a video for his website before going to the floor of the House of Representatives to call upon Congress to reclaim its Constitution primacy over monetary policy.