Μεταφράστε τη σελίδα

Αναζήτηση / Search

Socratic News


Are you interested in Democracy ?

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Πιστοί όπως πάντα στη Dolce Vita οι χριστιανοί ταγοί ανά τον κόσμο.

Και ενώ πωλούν χαρτάκια προτεραιότητας για την επόμενη ζωή στους φτωχούς, καταπονημένους, αρρώστους και αγράμματους αυτού του πλανήτη, οι ταγοί των θρησκευτικών οργανώσεων απολαμβάνουν αυτά που οι άλλοι ούτε σε αυτή αλλά ούτε και σε καμία άλλη ζωή δεν ονειρεύονται ότι υπάρχουν ή γίνονται.

Ο επίσκοπος του Σάο Πάολο (Βραζιλία) έχει μαζέψει υπέρογκα ποσά δωρεών, για την ανέγερση ενός τεράστιου οικοδομήματος σε προδιαγραφές Σολομώντα με χωρητικότητα 10 χιλιάδων πιστών.

Αλλά μη φανταστείτε ότι το κάνει για να βοηθήσει το πιστό λαό να χωράει και να δοξάζει μαζικά το θεό του τον απρόσιτο. Κάθε άλλο μάλιστα. Τα εβδομαδιαία έσοδα κατά τη λειτουργία του ναού θα συνεχίσουν να βοηθούν τον Μαξέντο να καλύπτει τα έξοδα διαβίωσης του ίδιου, του υπηρετικού του προσωπικού αλλά πάνω από όλα του αξίας 45 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ προσωπικού του αεροσκάφους.

Μάλλον το χρειάζεται ο άνθρωπος να επισκέπτεται το θεό του και να μεταφέρει κάθε είδους ουράνιας ευλογίας πίσω στους κοινούς θνητούς, που η μόνη τους επαφή με το θεό τους είναι οι χρηματικές εισφορές στα θεϊκά ταξίδια του ηγέτη τους.

Παρακαλώ να είστε γενναιόδωροι στις προσφορές σας.


Ο ναός του Σολομώντα ξαναχτίζεται στη Βραζιλία

Σχετικά Άρθρα